Livrare produse

Pentru produsele comandate în magazinul nostru online sunt disponibile urmatoarele modalităti de livrare:

 

  • Fara Livrare - ridicare de la sediul Street Car Tuning Srl, in orice zi lucratoare intre 09:00-17:00, dupa confirmarea in prealabil a comenzii dvs. telefonic sau pe email.
  • Livrare Standard prin Urgent Cargus* - taxa fixa de 30 RON (inclusiv TVA) pentru livrari in Bucuresti si provincie. Termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucratoare.
  • Livrare GRATUITA - pentru comenzi mai mari de 10000 RON (inclusiv TVA), costurile de livrare sunt suportate integral de catre noi. Livrare produselor se realizeaza prin Urgent Cargus*, iar termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare.

 

Predarea produselor comandate catre serviciul de curierat rapid se realizează numai in zilele lucratoare, pana la ora 15:00. Pentru comenzile trimise după aceasta ora, predarea se va face în urmatoarea zi lucratoare.

 

Livrarea comenzilor prin Urgent Cargus se realizeaza in toate localitatile in care exista puncte de prezenta Urgent Cargus si in localitatile limitrofe (maxim 10 km). In cazul comenzilor cu adresa de livrare la o distanta mai mare de 10 km de un punct de prezenta Urgent Cargus, se utilizeaza o metoda de livrare alternativa care va fi stabilita de comun acord.